LANDİ RENZO LPG DÖNÜŞÜM KİTİ BAKIM VE YEDEK PARÇA


LANDİ RENZO LPG DÖNÜŞÜM KİTİ BAKIM VE YEDEK PARÇA

LANDİ RENZO AÇIKLAMA, BAKIM VE YEDEK PARÇA

LANDİ RENZO İtalya Firması olup, LPG Dönüşüm Kiti Piyasasında Dünya Devlerinden Biridir.

LANDİ RENZO GRUBUNUN MARKALARI

  1. LANDİRENZO
  2. LOVATO
  3. LANDİ
  4. EMMEGAS
  5. AEB
  6. EUROGAS
  7. MAD
  8. SAFE
  9. BAYTECH

 

Grubun markaları sadece ekonomik değil, aynı zamanda ve her şeyden önce sosyal sorumluluk ve grubun ruhuyla ilgili kesin değer çağrışımlarından türeyen bir anlama sahiptir.

Sosyal sorumluluk olarak; hava kirliliğini,  çevresel değişiklikler ve yaşam kalitesini iyileştirmek için teknolojik sistemlerin geliştirilmesinde ve ekolojik hareketlilik kültürünün yaygınlaştırılması çalışmalarında kendini göstermektir.

Kalite, müşteri ihtiyaçlarına dikkat, titiz araştırma felsefesi oluşturan ve gruptaki tüm markaların işleyiş şeklini karakterize eden değerlerdir.

AEB ELEKTRONİK

AEB Alternatif Yakıt Elektroniği, benzinli motorların otogaza ve doğal gaza dönüştürülmesi için gerekli tüm elektronik ürün yelpazesini üretmektedir.  AEB elektronik parçaları çok sayıda yerleşik markada bulunabilir. Tüm ürünler, kurulduğu 1984 yılından bu yana İtalya'da geliştirilmiş ve üretilmiştir. 2010'dan beri AEB, borsada işlem gören Landi Renzo şirketler grubunun bir parçasıdır.

 

BAKIM VE YEDEKPARÇA

TGS OTOGAZ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. OLARAK LANDİ RENZO FİRMASININ SARIYER-MASLAK-İSTANBULDAKİ YETKİLİ SERVİSİYİZ.

TÜM BAKIM, AYAR VE YEDEK PARÇA İŞLEMLERİ; YETKİLİ PERSONELİMİZCE İTİNAYLA VE LANDİ RENZO KALİTE ANLAYIŞIYLA SUNULMAKTADIR. TÜM LANDİ RENZO İŞLEMLERİNİZ İÇİN HİZMETİNİZDEYİZ.